Bakpaling kopen

Bakpaling kopen

Heeft u zin in lekkere paling gebakken in roomboter in de pan? Een echte Nederlandse specialiteit! De lekkerste verse bakpaling kopen doet u bij Palingkopen.nl. Bij ons bent u verzekerd van 100% verse paling van hoge kwaliteit. Dat geeft de paling een heerlijke smaak en dat proef je ook. Wij kweken de paling zelf in onze palingkwekerij, waardoor wij het hele proces zelf in handen hebben. Hier werken specialisten met meer dan 25 jaar ervaring. Naast bakpaling kunt u bij ons ook terecht voor gerookte paling uit onze eigen palingrokerij. Ook kunt u in onze webshop gefileerde paling kopen. Voor de echte fijnproevers verkopen wij ook heerlijke stoofpaling.

Bakpaling kopen

 

Bakpaling met huid. Gemiddeld 200 gram per stuk. Voor uw eigen palinggerechten.
Bakpaling zonder huid en kop. Gemiddeld 200 gram per stuk. Voor uw eigen palinggerechten.

Online paling kopen

In het buitengebied van Helmond hebben wij ons palingpaviljoen. Hier bent u welkom voor een lekker vers belegd broodje paling. Maar ook kunt u daar onze heerlijke gerookte paling of bakpaling kopen. Is dit iets te ver voor u of heeft u gewoon geen zin om van huis te gaan? Wij maken het graag makkelijk voor u. In onze webshop kunt u online bakpaling kopen met of zonder huid. Op werkdagen voor 12:00 besteld, morgen al in huis! De bakpaling wordt dagvers verpakt in vacuümzakken, waardoor deze het langst houdbaar blijft. U kunt dan thuis de paling lekker bakken of invriezen. Wij maken voor het verzenden van onze paling gebruik van PostNL en iedereen in Nederland kan dan ook de lekkerste bakpaling bij ons bestellen.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar verse paling inpakt en verzend. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook bakpaling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

 

De lekkerste bakpaling koopt u bij ons online

Online paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte paling of verse paling in huis te halen. Naast allerlei soorten paling kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke gerookte zalm kopen. Ook kunt u onder andere houtsnippers kopen voor het zelf paling roken in uw rookkast.  Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op deze pagina.

Naast bakpaling kunt u bij ons ook terecht voor onder andere verse paling, gerookte paling paling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpaling, rookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen.

Bakpaling kopen