• Boven de € 75,- Gratis verzending

Eenvoudig en snel paling bestellen

Eenvoudig en snel paling bestellen doet u bij Palingkopen.nl. Heeft u zin om morgen al een heerlijk paling gerecht te bereiden? Geen probleem, als u de paling voor 15:00 uur bestelt, heeft u het pakket morgen al in huis!

Vers uit onze kwekerij bij u thuis

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, wordt er paling gebruikt die rechtstreeks uit onze eigen kwekerij komt. De paling wordt eventueel eerst nog gerookt in onze eigen palingrokerij en daarna voor u ingepakt en verzonden. De volgende dag is de paling vers bij u thuis!

Vacuüm verpakking

Om de paling zo vers mogelijk bij u af te kunnen leveren worden onze visproducten op een speciale manier verpakt. Wij verpakken de producten met koelelementen in een vacuüm verpakking. Hierdoor blijven de producten het langst houdbaar. Alle producten worden bij palingkopen.nl vers klaargemaakt, het is dus eventueel mogelijk deze in te vriezen.=

Bezorging via PostNL

Wij bezorgen onze producten via PostNL. De verzendkosten voor het verpakken en verzenden bedragen €5.95 en bij een bestelling boven €75,- is de verzending gratis. Uit ervaring weten wij dat 97% van de pakketten de volgende dag geleverd wordt (mits besteld op een werkdag voor 15:00 uur).

Heeft u nog vragen over ons bestelproces? Kijk dan op de verzending & verpakking pagina of neem contact met ons op.