Gerookte paling kopen

Gerookte paling kopen

Wilt u gerookte paling kopen? Dan bent u bij de webshop van Paling kopen aan het juiste adres. Bij Paling kopen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit gerookte paling. Bovendien komen al onze verse producten rechtstreeks uit onze kwekerij en worden ze dagvers aangeleverd. Wanneer je de beste kwaliteit wilt leveren, dan is het van belang dat je werkt met goede paling. Doordat wij niet alleen een palingrokerij zijn maar ook een palingkwekerij hebben wij het gehele proces in eigen handen. Dat zorgt voor kwaliteit en dat proef je. Met meer dan 25 jaar ervaring en daarnaast in het bijzonder onze eigen viskwekerij, bent u daarom verzekerd van 100% verse paling verwerkt door specialisten.

Gerookte paling kopen

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

De beste kwaliteit gerookte paling voor de laagste prijs

Heerlijke gerookte paling kopen doe je eenvoudig en snel bij Palingkopen.nl. Omdat onze gerookte paling direct uit eigen rokerij komt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit gerookte paling. Daardoor kunt u optimaal genieten! De paling wordt dus ook altijd dagvers bij u thuis aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk deze in te vriezen. Om dit te verzekeren maakt Paling kopen ten eerste gebruik van vacuümzakken, waardoor het product langer houdbaar blijft. Ten tweede komt het eventuele vocht van de koelelementen op deze manier niet in aanraking met het product. Daardoor blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor de verzending en bezorging van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Het is dus voor iedereen in heel Nederland mogelijk om gerookte paling bij ons te bestellen.

Voor de echte fijnproevers evenals toekomstige fijnproevers kunt u bij ons ook terecht voor stoofpaling. De stoofpaling is verkrijgbaar met vel, maar ook zonder vel.

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook gerookte paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens


Eenvoudig en snel gerookte paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast gerookte paling kunt u bij ons ook terecht voor onder andere verse palingpaling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpalingbakpalingrookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen.

Gerookte paling kopen