Gerookte zalm kopen

Gerookte zalm kopen

Bij www.palingkopen.nl verkopen we naast allerlei soorten paling ook vers ingekochte zalm. De zalm wordt in onze eigen rokerij gerookt op onze ambachtelijke wijze, waardoor de zalm een heerlijke smaak krijgt. Vervolgens wordt de zalm meteen naar onze winkel gebracht of bij u thuisbezorgd. De zalm wordt in vacuüm zakken verpakt, waardoor deze langer houdbaar en lekker blijft.

Wilt u zelf ook onze overheerlijke gerookte zalm kopen? Bestel dan voor 15:00 uur op een werkdag en uw pakketje wordt de volgende dag met PostNL bij u thuisbezorgd.

Gerookte zalm kopen

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Hele gerookte zalm kopen

De lekkerste gerookte zalm koopt u in onze webshop. Met gerookte zalm heeft u talloze mogelijkheden om de lekkerste gerechten te maken. Zo kunt u het bijvoorbeeld in uw pasta verwerken of een zalmtartaar maken. Bij ons kunt u een hele gerookte zalm kopen, zodat u de lekkerste dingen kunt maken.

Behalve voor verse gerookte zalm kopen kunt u bij ons ook terecht voor gerookte paling, palingfilet en paling om zelf te roken. Daarnaast verkopen wij ook stoofpaling en bakpaling.

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar producten inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook gerookte zalm in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens


Eenvoudig en snel gerookte zalm bestellen op palingkopen.nl

Heeft u een bestelling geplaatst op palingkopen.nl, dan wordt uw pakket de volgende dag bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Bekijk de verzending en verpakking pagina als u meer wilt weten over hoe wij uw producten versturen.

Naast gerookte zalm en paling kunt u bij ons ook terecht voor een rookoven voor het zelf paling roken, maar ook voor rookhout en geschenkverpakkingen.

Gerookte zalm kopen