• Boven de € 75,- Gratis verzending

Hoe wordt uw paling verpakt en verzonden?

Verpakken en verzenden van paling

Alle visproducten worden door ons zorgvuldig vacuüm verpakt. Ook komt het eventuele vocht van de koelelementen zo niet in aanraking met de vis. Hierdoor blijft de kwaliteit van het product gewaarborgd. Op deze manier blijft de vis het langst houdbaar, en kunt u er dus het meest van genieten! Wij streven ernaar om de vis zo vers mogelijk bij u thuis af te leveren.

Vandaag vóór 15:00 uur besteld, morgen vers in huis!

Als u op werkdagen voor 15:00 uur de paling bestelt, wordt deze de volgende dag bij u thuis bezorgd. De paling wordt uit onze kwekerij gehaald en, na eventueel het roken in de rokerij, rechtstreeks naar u verzonden. Doordat wij onze paling zelf kweken en roken kunnen wij u garanderen van een hoge kwaliteit en een lekkere smaak. Nadat de paling bij u thuis bezorgd is kunt u deze meteen bereiden en ervan smullen, maar u kunt hem ook nog invriezen! Doe dit wel zo snel mogelijk nadat de paling bij u afgeleverd is.

Volg uw pakket met een Track & Trace code

Wij verzenden uw pakket met PostNL. De verzendkosten voor het verzenden en verpakken bedragen €5.95. U kunt uw pakket volgen via een Track & Trace code. 97% van de pakketten wordt de volgende dag geleverd en is dan nog heerlijk vers. Makkelijker kan het bijna niet!

Verpakken in de praktijk

Bekijk op de Verzending en Verpakking pagina in een filmpje hoe het verpakken van de paling in de praktijk werkt. De paling wordt vacuüm verpakt met koelelementen voor de beste kwaliteit en langste houdbaarheid.

Paling kopen in onze winkel

Wilt u toch liever de paling met uw eigen ogen zien en kopen? U bent van harte welkom in onze winkel in het buitengebied van Helmond/Bakel. De winkel is gelegen aan de Rijpelberg 5 en is de perfecte tussenstop voor een wandel- of fietsroute! U kunt bij ons terecht voor een vers belegd broodje paling met koffie, maar ook voor het kopen van verse en gerookte paling.