Onze Winkel

Palingpaviljoen Rijpelaal

U bent van harte welkom in onze palingpaviljoen waar wij onze gerookte paling verkopen maar ook andere gerookte vis zoals zalm en zalmforel. Daarnaast bieden wij u vers belegde broodjes aan met o.a. gerookte palingfilet en diverse visspecialiteiten uit eigen keuken.

Helaas is het om hygiëne- en veiligheidseisen niet mogelijk om een kijkje te nemen in de palingkwekerij en rokerij. Voor meer informatie over ons assortiment in de winkel kunt hier klikken.
U kunt in de winkel met PIN betalen.

Terras

Bij mooi weer is ons terras geopend en kunt u genieten in onze tuin van een heerlijk kopje koffie met broodje en natuurlijk de rust van het buitengebied van Helmond/Bakel.  Daarnaast bieden wij 24 zitplaatsen in ons palingpaviljoen en ook daar kunt u genieten van de gezellige ambiance.

Fietsroutes

Langs ons Palingpaviljoen lopen diverse fietsroutes zoals het ‘knooppunten netwerk’ van de ANWB en Rondje Helmond. Het Palingpaviljoen is de ideale locatie voor uw tussenstop om te genieten van een kop koffie/thee of een verfrissend drankje. In onze fietsenstalling bieden wij de mogelijkheid om eventueel uw elektrische fiets op te laden.

Wilt u een stop maken met een grote groep? Wij zouden het op prijs stellen om even contact met ons op te nemen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Prijslijst Palingkopen.nl broodjes in de winkel

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland