Pakketbezorging tijdens de Feestdagen

Ervaring leert dat PostNL het ontzettend druk heeft in de week voor kerst en rondom het Nieuwjaar. U doet er goed aan uw producten ruim op tijd te bestellen. Palingfilet is 14 dagen houdbaar en gerookte paling 10 dagen houdbaar in de koelkast. Rauwe verse producten worden vacuüm verpakt en zijn in de koeling 5 dagen houdbaar. Alle producten zijn vers vacuüm verpakt en kunnen ingevroren worden zonder kwaliteitsverlies. De houdbaarheid van de producten in de vriezer is dan minimaal 3 maanden.

Kerst

22 december voor 15 uur is de laatste mogelijkheid om uw kerstbestelling te plaatsen voor levering op 23 december. 24 december worden geen pakketten bezorgd.
U loopt dan wel een risico dat u uw producten na de kerst geleverd krijgt. U doet er dus goed aan als afleverdatum 22-12 of zelfs nog een paar dagen eerder te bestellen.

Oud en Nieuw

29 december voor 15 uur is de laatste mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen voor oud en nieuw. 31 december worden geen pakketten bezorgd. U loopt dan wel een risico dat u uw producten na oud en nieuw geleverd krijgt. U doet er dus goed aan als afleverdatum 28 of 29 december te kiezen.

Paling bestellen

 

Fijne feestdagen,

Team Rijpelaal