Paling gerookt

Paling gerookt

Bij Paling kopen kunt u de lekkerste paling gerookt kopen uit onze eigen rokerij. Meer dan 25 jaar geleden heeft Rijpelaal het paling roken geleerd bij palingrokerij Dries van de Berg in Harderwijk. Hier hebben wij het paling roken op onze eigen manier geleerd. Wij doen dit met veel aandacht en zorgvuldigheid. Met precies de goede waardes zorgen we ervoor dat onze paling een heerlijke smaak krijgt.

U kunt de gerookte paling kopen in onze webshop. De vers gerookte paling wordt dan de volgende dag bij u thuisbezorgd. Wij bezorgen paling gerookt, maar ook gerookte zalm en onze andere producten door heel Nederland.

Paling gerookt bestellen

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Van kwekerij tot heerlijk gerookte paling bij u thuis

Wij kweken de paling zelf in onze eigen viskwekerij. De palingen beginnen als kleine glasaaltjes en groepen in ongeveer 1,5 tot 2 jaar tot een volwassen paling. Bekijk op deze pagina hoe wij in de kwekerij ervoor zorgen dat onze paling van hoge kwaliteit is. Vervolgens wordt de paling in onze eigen rokerij door ons ervaren team gerookt. Deze vers gerookte paling kunt u de volgende dag al in huis hebben door voor 12:00 uur een bestelling te plaatsen in onze webshop. De gerookte paling wordt vacuüm voor u verpakt, waardoor deze het langst lekker blijft. U kunt de paling ook invriezen wanneer deze bij u bezorgd wordt.

Onze gerookte paling is heerlijk, maar wist u dat u ook zelf paling kunt roken? Dit is leuk om te doen en u kunt uw eigen smaak aan de paling geven. Wij verkopen ook paling om zelf te roken. Hiervoor moet u ook een rookoven kopen, een rookkast kopen of een rookton kopen.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland


Eenvoudig en snel gerookte paling bestellen op palingkopen.nl

Online paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte paling in huis te halen. Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op deze pagina.

Naast gerookte paling kunt u bij ons ook terecht voor onder andere verse palingpaling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpaling en bakpaling. Ook kunt u onder andere houtsnippers kopen voor het zelf paling roken in uw rookkast.

Paling gerookt kopen