Paling kopen om te roken

Paling kopen om te roken 

Paling kopen heeft een eigen rokerij, waar wij op onze eigen manier heerlijke paling roken. Maar u kunt ook zelf paling roken. Hiervoor kunt u de verse paling om te roken uit onze eigen kwekerij gebruiken. U kunt de paling op uw eigen manier zouten en roken, waardoor hij precies de smaak krijgt die u zelf lekker vindt. Daarnaast bespaart u kosten wanneer u zelf de paling rookt. Het proces van het paling roken duurt ongeveer twee uur. Het is leuk om te doen, en wat is er nu lekker dan je zelf gerookte paling?

U kunt in onze webshop paling kopen om te roken. De paling wordt dan de volgende dag supervers bij u thuisbezorgd. Daarnaast kunt u bij ons ook paling bestellen die al gerookt is. Ook hebben wij palingfilet, stoofpaling, bakpaling en gerookte zalm te koop.

Paling kopen om te roken

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Hoe rook je paling?

Wij roken paling in onze eigen rokerij. Hier werkt een ervaren team van specialisten iedere dag heel hard om de paling zo lekker mogelijk te roken. Hoe wij onze paling roken vindt je op deze pagina. Je hebt daarvoor een rookoven, rookkast of rookton nodig. Ook heb je rookhout en andere benodigdheden voor het zelf paling roken nodig.

Bij ons kunt u de paling om te roken kopen. Deze verse paling komt rechtstreeks uit onze eigen viskwekerij. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze paling van goede kwaliteit is voor een betaalbare prijs. De paling wordt vacuüm verpakt en meteen naar u verzonden. Zo blijft de paling het langst vers en kunt u deze thuis nog invriezen.

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video kunt u zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Door deze manier van verpakken blijft de paling het langst houdbaar. Meer informatie over verzenden en verpakken vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook paling om te roken in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Gerookte paling kopen – Levende paling – Verse paling kopen – Zelf paling roken – Online paling kopen – Paling te koop


Eenvoudig en snel verse paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent Palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast paling en gerookte zalm kunt u bij ons ook terecht voor een rookoven voor het zelf paling roken, maar ook voor rookbenodigdheden en geschenkverpakkingen.

Paling kopen om te roken