• Boven de € 75,- Gratis verzending
Uw winkelwagen
0
Winkelwagen
Je hebt momenteel geen producten in je winkelmand.

Ingrediënten

  • Voor de KOMKOMMER-PALING SCHUITJES:
  • Roomkaas of kruidenkaas
  • Roggebrood
  • Gerookte paling
  • Komkommer
  • Groene garnering dille
  • Voor de KRAB-BORRELTJES:
  • Surimisalade van Rijpelaal
  • Rode biet
  • Jonge gemengde bladsla
  • Leuke ruime borrelglaasjes
  • Voor het BROODJE ZALM (te zien op foto met etagère):
  • Mini ronde afbakbroodjes (zitten vaak in een mix zak met andere mini broodjes)
  • Zalmsalade van Rijpelaal

Bereiding

Leg de hapjes op een etagère of mooie houten plank combineer eventueel met de andere hapjes bij onze recepten. Bijvoorbeeld het zalm gebakje!

De zoete hapjes kun je ook zelf maken of klant er klaar kopen bij de bakker of supermarkt, door de etagère te gebruiken creëer je meteen een feestelijk high tea gevoel. Kleed de tafel aan met gezellige gekleurde kopjes en een bos bloemen.

  • KOMKOMMER-PALING SCHUITJES:
  • Snijd plakjes roggebrood in 3 reepjes
  • Was de komkommer en snijd er plakjes van
  • Smeer de roggebroodjes in met flinke laag room/kruidenkaas en leg er een heerlijk stuk gerookte paling op
  • Garneer met een plakje komkommer, toefje kaas en dille
  • Naar eigen smaak kun je nog wat grof zeezout en zwarte peper erop malen
  • Zet de glaasjes op je etagère bij de andere hapjes of op een mooie houten plank
  • KRAB-BORRELTJES:
  • Vul de glaasjes met een laagje sla en schep hierop voorzichtig de krabsalade zodat je glaasje schoon blijft
  • Voor de kleur een aankleding kun je een paar kleine stukjes rode biet toevoegen
  • Dit is een heel gemakkelijjk hapje en door het in een glaasje te doen ziet het er meteen heel feestelijk uit.
  • BROODJE ZALM (te zien op foto met etagère):
  • Bak de mini ronde broodjes af en snijd de broodjes doormidden
  • Beleg beide helften ruim met heerlijke zalmsalade
  • En klaar is dit heerlijke hapje! Je kunt natuurlijk altijd nog klein blaadje sla toevoegen voor de kleur en aankleding
  • Zet deze broodjes ook op je etagère of houten plank