Moeilijkheid
Personen
4

Ingrediënten

  • 200 gram Hollandse garnalen
  • 200 ml Mayonaise
  • 2 el Ketchup
  • 2 el Sherry
  • 1 tl Worchestersaus
  • 1 tl Tabasco
  • 0,5 tl Cayennepeper
  • 100 ml Slagroom
  • Citroensap
  • IJsbergsla
  • Peper en zout

Materialen

  • Mixer of garde met kom
  • 4 mooie glazen

Bereiding

De lekkerste garnalen cocktail maak je natuurlijk zelf! Een heerlijk voorgerecht met Hollandse garnalen.

  1. Maak eerst de cocktailsaus, meng hiervoor de mayonaise met de ketchup, sherry, worchestersaus, tabasco en cayennepeper.
  2. Mix de slagroom lobbig en spatel rustig door de cocktailsaus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  3. Snijd ijsbergsla in dunne reepjes of gebruik kant-en-klare gesneden sla.
  4. Zet de glazen klaar en leg een bodempje sla in elk glas, daarbovenop komen 25 gram Hollandse garnalen en een lepel saus.
  5. Herhaal deze lagen nogmaals, nog zo'n zelfde laag sla, garnalen en saus.

Andere lekkere recepten

Toegevoegd aan je winkeltas!

Direct afrekenen
Anderen kochten ook

Geen producten in de winkeltas.