• Boven de € 75,- Gratis verzending

Rookoven kopen – 100% verse paling, morgen in huis!

<h3>Rookoven kopen</h3>
Wilt u uw eigen paling roken? Dan bent u bij Paling kopen bij het juiste adres. Via onze webshop kunt u uw eigen rookkast aanschaffen. Waarmee u geheel volgens uw eigen wensen uw paling kunt bereiden. De rookkast die u in de webshop kunt aanschaffen is van zeer goede kwaliteit. Deze Multismoke rookkasten zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal. De rookovens zijn geschikt voor het roken van vele soorten vis en zorgen voor een uitstekend resultaat bij zowel warm dan wel koud roken. Daarnaast hebben de ovens een lange levensduur en zijn ze erg eenvoudig te gebruiken om uw paling te roken. Bovendien is deze rookkast geschikt voor maar liefst een inhoud van 6 tot 8 pond vis of vlees. Uiteraard kun je ook paling kopen om zelf te roken in uw eigen rookkast. Stap voor stap lezen hoe Rijpelaal dit doet? Ga dan naar deze pagina.

<h3>Zelf paling roken</h3>
In onze webwinkel kunt u ook schoongemaakte <a href=”https://palingkopen.nl/product-categorie/paling-om-zelf-te-roken/”>verse paling kopen</a>. Hiermee kunt u na de aankoop van onze Multismoke rookoven direct aan de slag en naar eigen wens uw paling zouten en roken. De paling van Rijpelaal wordt bereid in hun eigen <a href=”https://palingkopen.nl/palingrokerij/”>palingrokerij</a>. Hier ligt de paling minimaal 12 uur in een pekelbad waarnaar ze vervolgens door middel van rookpennen in een rookkast worden opgehangen. Eerst wordt de paling droog gerookt bij een graad of 80/90. Vervolgens begint het proces van roken en garen bij een temperatuur van 70/75 graden. Ten slotte wordt de paling nagegaard in vetvrij papier, waardoor het velletje mooi los komt. Wilt u alle stappen in detail nog eens lezen? Ga dan naar de pagina over de uitleg <a href=”https://palingkopen.nl/zelf-roken/”>hoe Rijpelaal haar paling rookt</a>.

<h3>Verpakken in de praktijk</h3>
Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze <a href=”https://palingkopen.nl/verzenden-verpakken/”>verzending en verpakking</a> pagina.

<h3>Wij leveren ook paling in:</h3>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-helmond/”> Helmond</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-veghel/”>Veghel</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-erp/”> Erp</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-mierlo/”> Mierlo</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-deurne/”> Deurne</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-aarle-rixtel/”> Aarle-Rixtel</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-bakel/”> Bakel</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-gemert/”> Gemert</a>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-lierop/”> Lierop
</a><a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-akersloot/”> Akersloot </a>
<h3>Anderen bekeken ook:</h3>
<a href=”https://palingkopen.nl/palingkopen-nl-team/”>Het team</a> – <a href=”https://palingkopen.nl/reviews/”>Reviews</a> – <a href=”https://palingkopen.nl/onze-winkel/”>Onze winkel</a> – <a href=”https://palingkopen.nl/palingrokerij/”>Palingrokerij</a> – <a href=”https://palingkopen.nl/palingkwekerij/”>Palingkwekeri</a>j – <a href=”https://palingkopen.nl/faq/”>FAQ</a> -<a href=”https://palingkopen.nl/palingshop/”> Palingshop</a> –
<a href=”https://palingkopen.nl/verzenden-verpakken/”>Verzenden en verpakken</a> – <a href=”https://palingkopen.nl/contact/”>Contactgegevens</a>

<h3>De lekkerste verse en gerookte paling koopt u bij ons online</h3>
Online paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte paling of verse paling in huis te halen. Naast allerlei soorten paling kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke <a href=”https://palingkopen.nl/product-categorie/gerookte-zalm/”>gerookte zalm kopen</a>. Ook kunt u onder andere <a href=”https://palingkopen.nl/product-categorie/rook-benodigdheden/”>houtsnippers kopen</a> voor het zelf paling roken in uw <a href=”https://palingkopen.nl/palingshop/rookovens/rookoven-van-multismoke/”>rookkast</a>.  Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op <a href=”https://palingkopen.nl/verzenden-verpakken/”>deze pagina</a>.