Rookoven kopen

Rookoven kopen

Wilt u een rookoven kopen? Bij Palingkopen.nl heeft u ook de mogelijkheid om een eigen rookoven aan te schaffen. Zo kunt u thuis uw heerlijke vers gekochte paling bereiden. De rookoven die Palingkopen.nl aanbiedt is van Multismoke. Deze rookoven is uitgevoerd in RVS-Roestvrijstaal en geschikt voor een inhoud van 6-8 pond vis of vlees. Ook zijn de rookovens van Multismoke uitgerust met een dubbele wand en isolatie van 30mm. Dit zorgt voor een uitstekend resultaat bij zowel warm dan wel koud roken van vele soorten vis. Daarnaast zijn deze ovens erg eenvoudig in gebruik en hebben ze een lange levensduur.

Rookoven kopen

 

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Zelf paling roken

In onze webwinkel kunt u ook schoongemaakte verse paling kopen. Hiermee kunt u na de aankoop van onze Multismoke rookoven direct aan de slag en naar eigen wens uw paling zouten en roken. De paling van Rijpelaal wordt bereid in hun eigen palingrokerij. Hier ligt de paling minimaal 12 uur in een pekelbad waarnaar ze vervolgens door middel van rookpennen in een rookkast worden opgehangen. Eerst wordt de paling droog gerookt bij een graad of 80/90. Vervolgens begint het proces van roken en garen bij een temperatuur van 70/75 graden. Ten slotte wordt de paling nagegaard in vetvrij papier, waardoor het velletje mooi los komt. Wilt u alle stappen in detail nog eens lezen? Ga dan naar de pagina over de uitleg hoe Rijpelaal haar paling rookt.

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook gerookte paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

De lekkerste verse en gerookte paling koopt u bij ons online

Online paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte paling of verse paling in huis te halen. Naast allerlei soorten paling kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke gerookte zalm kopen. Ook kunt u onder andere houtsnippers kopen voor het zelf paling roken in uw rookkast.  Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op deze pagina.

Rookoven kopen