• Boven de € 75,- Gratis verzending

Verse gerookte zalm kopen – 100% vers, morgen in huis!

Verse gerookte zalm kopen

Bij Paling kopen verkopen we de lekkerste verse vis. Het is minder duidelijk te lezen in onze naam, maar bij ons kunt u ook verse gerookte zalm kopen. De zalm kopen wij vers in en wordt in onze eigen rokerij tot een heerlijke smaak gerookt. Met een hele gerookte zalm kunt u vele verschillende gerechten maken. En wat is er nou lekkerder dan een vers gerookte zalm uit een ambachtelijke visrokerij?

Wilt u liever paling bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. In onze webshop kunt u terecht voor gerookte paling, gefileerde paling, stoofpaling en bakpaling. Ook kunt u verse paling om zelf te roken kopen

Gerookte zalm online kopen

De beste gerookte zalm koopt u heel eenvoudig bij ons online in de webshop. Voor 15:00 uur besteld is morgen al in huis! De gerookte zalm wordt zorgvuldig verpakt in vacuüm zakken voordat deze verstuurd wordt. Ook het eventuele vocht van de koelelementen kan dan niet in aanraking komen met de zalm. Hierdoor is de zalm nog steeds van de allerbeste kwaliteit wanneer deze bij u bezorgd wordt.

Onze producten worden verstuurd met PostNL en iedereen in Nederland kan dus gewoon onze heerlijke zalm bestellen. Wilt u liever zelf langskomen? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in onze winkel in het buitengebied van Helmond. Hier kunt u genieten van een lekker broodje belegd met gerookte zalm of paling. Ook kunt u hier al onze soorten paling en zalm kopen.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar producten inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Wij leveren ook paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop
Akersloot

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

De lekkerste verse gerookte zalm koopt u bij ons online

Online gerookte zalm of paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte of verse vis in huis te halen. Naast allerlei soorten paling en gerookte zalm kunt u bij ons ook terecht voor onder andere houtsnippers kopen voor het zelf paling roken in uw rookkast.  Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op