• Boven de € 75,- Gratis verzending

Verse paling – 100% verse paling kopen, morgen in huis!

Verse paling kopen

In de webshop van palingkopen.nl vindt u een groot assortiment aan verse paling. De heerlijke paling wordt rechtstreeks uit onze palingkwekerij naar u verstuurd. U kunt bij ons verse paling kopen in vele verschillende soorten: gerookte paling, bakpaling, gefileerde paling en voor de echte fijnproevers ook stoofpaling. Daarnaast kunt u bij ons paling om zelf te roken kopen en levende paling kopen.

Komt u ook eens langs in ons Palingpaviljoen in het buitengebied van Helmond? Wij maken u graag blij met een lekker broodje met gerookte palingfilet tijdens een wandeling of fietstocht.

Hoge kwaliteit verse paling te koop

Wij kunnen u garanderen dat alle paling uit onze kwekerij van hoge kwaliteit is. Ons team van ervaren medewerkers besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de paling. Zo worden ze regelmatig gesorteerd en krijgen ze precies wat ze nodig hebben om gezond op te groeien. En dat proef je. Wilt u paling gerookt kopen? De verse paling wordt op onze eigen ambachtelijke wijze gerookt.

Geen zin om naar de winkel te gaan? Bij ons kunt u heel eenvoudig paling bestellen. De paling blijft lekker vers, doordat deze vacuüm verpakt wordt en de volgende dag al bij u thuis bezorgd wordt. U kunt de paling natuurlijk direct bereiden om op te eten, maar u kunt deze ook nog invriezen.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar verse paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Wij leveren ook paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop
Akersloot

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

Eenvoudig en snel verse paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast paling en gerookte zalm kunt u bij ons ook terecht voor een rookoven voor het zelf paling roken, maar ook voor rookhout en geschenkverpakkingen.