• Boven de € 75,- Gratis verzending

Onze winkel

U bent van harte welkom in onze palingpaviljoen waar wij onze gerookte paling verkopen maar ook andere gerookte vis zoals zalm en zalmforel. Daarnaast bieden wij u vers belegde broodjes aan met o.a. gerookte palingfilet en diverse visspecialiteiten uit eigen keuken.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo.

Openingstijden

Uitzonderingen
In de wintermaanden (oktober t/m maart) zijn wij ook dagelijks geopend, maar dan tot 17:00

Nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag gesloten. 2e paasdag, 2e pinksterdag, hemelvaart en Koningsdag geopend zoals zondag.
Rijpelaal B.V.
Rijpelberg 5
5703 KD Helmond
Tel: +31 (0)492 57 44 44
Email: info@palingkopen.nl

Onze winkel is toegankelijk voor rolstoel gebruikers en er is voldoende parkeergelegenheid.
U kunt bij ons met PIN betalen.
U kunt bij ons uw elektrische fiets laden.

Terras

Bij mooi weer is ons terras geopend en kunt u genieten in onze tuin van een heerlijk kop koffie met broodje en natuurlijk de rust van het buitengebied van Helmond/Bakel. Daarnaast bieden wij 24 zitplaatsen in ons palingpaviljoen en ook daar kunt u genieten van de gezellige ambiance.

Fietsroutes

Langs ons Palingpaviljoen lopen diverse fietsroutes zoals het ‘knooppunten netwerk’ van de ANWB en Rondje Helmond. Het Palingpaviljoen is de ideale locatie voor uw tussenstop om te genieten van een kop koffie/thee of een verfrissend drankje. In onze fietsenstalling bieden wij de mogelijkheid om eventueel uw elektrische fiets op te laden.

Wilt u een stop maken met een grote groep? Wij zouden het op prijsstellen om even contact met ons op te nemen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Meer informatie over ons assortiment in de winkel of over ons bedrijf kun je hier vinden.