Winkel en terras

Paling kopen om te roken

6 Producten

Wil je paling kopen om te roken? Palingkopen.nl levert mooie kwaliteit zachte rookpaling, gepekeld of ongepekeld uit eigen kwekerij. Of je nu grote hoeveelheden of kleine hoeveelheden wilt bestellen. Bij Palingkopen.nl kun je rookpaling kopen vanaf 500 gram tot 30 kilogram. Let wel: het roken van paling kan 20-25% gewichtsverlies veroorzaken. Dit komt doordat het roken vocht onttrekt aan de paling.

Assortiment paling om te roken

Ons assortiment van paling om zelf te roken bestaat uit de volgende drie soorten:

Rookpaling gepekeld

Het pekelen, oftewel zouten, geeft extra smaak aan de paling. Onze gepekelde rookpaling is direct klaar om te roken. De paling heeft een gewicht van gemiddeld 150-200 gram per stuk. De paling is te bestellen in verpakkingen van 500 gram tot de 30 kilogram.

Barbecue- en grillpaling

Naast paling om te roken hebben wij ook paling voor de barbecue en grill in het assortiment. Deze paling is schoongemaakt en de ingewanden en huid zijn verwijderd. Marineer de paling in een lekkere saus of besprenkel de paling alleen met zout en peper. Grillpaling is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram en 1000 gram.

Paling van eigen kwekerij en rokerij

Doordat wij beschikken over een eigen palingrokerij en -kwekerij, hebben wij het gehele proces in eigen hand. Dit zorgt voor topkwaliteit en dat proef je. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gerookte paling uit onze rokerij te kopen.

Ook werken wij volgens alle strenge hygiëne eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Om die reden zijn wij gecertificeerd en bezitten we over een EG-nummer. Dit betekent dat wij onze paling mogen leveren aan particulieren, groothandels, restaurants en cateringbedrijven. Kortom, de lekkerste paling vindt je bij ons.

Wilt u paling kopen om te roken?

Bestel makkelijk en snel jouw paling in onze webshop. Bestel je vóór 12:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Nog meer spullen nodig om paling zelf te roken? Ook voor rook benodigdheden of rookovens kun je bij Palingkopen.nl terecht.

Wil je beginnen met het roken van paling of kun je extra advies gebruiken? Bekijk dan onze handige zelf paling roken handleiding. Als je nog vragen hebt, kun je altijd onze FAQ pagina raadplegen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)492 57 44 44 of vul ons contactformulier invullen.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Bestel nog binnen 26 minuten om je bestelling vandaag te laten verzenden!

Geen producten in de winkelwagen.