Winkel en terras

Verzenden & verpakken

Verpakking

Alle producten worden in vacuümzakken verpakt. Uw bestelling wordt altijd gekoeld geleverd, hiervoor zijn speciale diepgevroren koel elementen in het pakket geplaatst. Alles wordt bovendien in een polystyreen (piepschuim) doos verpakt waardoor het goed op temperatuur blijft, zelfs bij vertraging!

Bezorging binnen Nederland en België

Al onze producten worden binnen Nederland bezorgd via PostNL. Per bestelling rekenen wij € 7,95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking.
Bij besteding boven de € 75,- is de levering gratis binnen Nederland. Voor klanten in België geldt een vaste prijs van € 10,24.

Wij leveren op de volgende dagen (afhankelijk van het type product):

Gerookte producten besteld voor 14:00:
Verse producten besteld voor 12:00:
Wordt verzonden op: Wordt bezorgd op:
Maandag Maandag Dinsdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Woensdag Donderdag
Donderdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

Bovenstaande leveringsvoorwaarden gelden voor de gerookte producten besteld voor 14.00 en verse producten besteld voor 12.00. Alle bestellingen die geplaatst worden na genoemde tijd worden de dag erop klaargemaakt en verzonden. Gegarandeerd vers!

Bestellingen die op feestdagen worden geplaatst, worden de eerste volgende werkdag gereed gemaakt en verstuurd.

Wilt u uw bestelling op een andere dag bezorgd hebben? Geen probleem, u kunt de gewenste leverdatum aangeven tijdens het bestel proces.

Let op: voor klanten in België wordt het pakket overgedragen aan een lokale bezorgdienst, bij keuze voor levering op zaterdag kan dit een dag vertraging opleveren waardoor de levering pas op maandag zal plaatsvinden. Om deze reden kan verse ongerookte paling dus beter niet op zaterdag bezorgd worden maar enkel op dinsdag tot en met vrijdag. Voor gerookte producten is deze vertraging geen probleem.

 

Bezorging in het buitenland

In de webshop kunt u standaard voor levering binnen Nederland of België kiezen. Daarnaast kunnen wij naar alle landen binnen de Europese Unie leveren. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier of een email naar info@palingkopen.nl zodat wij de bezorgkosten voor u kunnen doorgeven. Vanwege de langere doorlooptijd kunnen wij dan enkel gerookte producten opsturen en geen verse ongerookte paling.

 

Houdbaarheid

Onze producten worden ’s ochtends vers uit eigen kwekerij gevangen en gerookt, de houdbaarheid is daarom perfect in orde.

  • Filet en heel gerookte paling is minimaal 10 dagen houdbaar
  • Verse ongerookte paling is 3 dagen houdbaar
  • In de vriezer zijn al deze producten 300 dagen houdbaar

Ondanks zorgvuldig fileren kan het zijn dat er een klein stukje graat is achtergebleven in de filet.

Vertraging

Uit ervaring weten wij dat 97% van de pakketten de volgende werkdag geleverd wordt maar helaas komt het soms toch voor dat uw pakket vertraagd is.
Zodra de pakketten zijn afgehaald bij ons magazijn hebben wij geen invloed meer op de bezorging, dit is dan volledig in handen van PostNL.
We willen u daarom vragen om pakketten tijdig te bestellen wanneer u deze voor een belangrijke gelegenheid nodig heeft. De houdbaarheid van de gerookte producten is lang, minimaal 10 dagen.
Verse ongerookte producten moeten na binnenkomst van het pakket wel direct worden bereid of ingevroren om te kunnen bewaren.

 

Track en Trace

Vanuit PostNL wordt automatisch een e-mail verzonden wanneer het pakket in het sorteerproces zit. In deze e-mail staat een track en trace code en het verwachte bezorgmoment.
Let op: de PostNL app kan hierbij foute informatie geven, klik daarom altijd op de track en trace link voor de actuele leverinformatie.

 

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.