Winkel en terras

Visschotels en hapjes voor visliefhebbers

18 Producten
  • Voor 14:00 besteld Morgen in huis
  • Eigen palingkwekerij En -rokerij
  • Boven de € 75,- Gratis verzending

Bent u voor uzelf of iemand anders op zoek naar een uitgebreide en luxe visschotel? Dan zit u bij Palingkopen goed. Wij hebben grote en kleine visschotels in prachtige geschenkverpakkingen waardoor ze ook erg leuk zijn om als cadeau te geven.

Visschotels zijn het perfecte cadeau voor visliefhebbers. Wilt u het persoonlijk maken? Dat kan met een feestelijk kaartje dat we aan het pakket toevoegen.

Voor vragen over de visschotels kunt u altijd contact met ons opnemen of onze veelgestelde vragen bekijken.

Visschotels zijn heerlijk op feesten

Onze visschotels worden gemaakt met ambachtelijk verwerkte vis uit onze eigen kwekerij en rokerij. Daardoor is de kwaliteit hoog en dat proeft u meteen. Dat maakt onze visschotels perfect voor een verjaardagsfeest of bedrijfsfeest.

Onze visschotels bestaan uit verschillende soorten vis:

  • Gerookte paling
  • Gerookte zalm (warm of koud gerookt)
  • Makreel
  • Hollandse garnalen
  • Allerlei soorten vissalades, zoals surimi of tonijn

Een visschotel voor een mooi feestje is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke bijpassende wijn of likeur en toastjes om de salades mee te eten.

Visschotel of andere cadeaus voor visliefhebbers kopen? Dat doet u gerust bij Palingkopen

We maken al onze visschotels met zorg. Onze palingkwekerij en -rokerij Rijpelaal bestaat al ruim dertig jaar. Die jarenlange ervaring met kweken en roken van paling proef je terug in onze heerlijke visschotels. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook de diervriendelijkheid.

Wij roken onze paling op beukenhout. Het roken van paling duurt ongeveer 2,5 uur, waarbij we constant de temperatuur en gaarheid van de palingen in de gaten houden. Het eindresultaat kunt u zelf proeven in onze heerlijke visschotels.

Niet alleen lekker, maar ook gezond

Een visschotel is natuurlijk heerlijk bij een borrel met vrienden, of tijdens een uitgebreide barbecue. Met toastjes en een stokbroodje erbij kun u genieten van alle salades en vissoorten in onze schotels.

Naast lekker, is vis ook nog eens heel goed voor u. Volgens het Voedingscentrum is vette vis namelijk heel gezond. Dat komt door de vetzuren in vis, die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Het is dus helemaal geen slecht idee om jezelf te verwennen met een heerlijke visschotel!

“Het advies is om 1 keer per week vis te eten” – Voedingscentrum

Visschotel laten thuisbezorgen

U kunt bij ons een heerlijke visschotel online bestellen. Onze schotels worden door heel Nederland thuisbezorgd. We verzenden onze vis altijd in een vacuümverpakking en met een koelelement erbij, dus de vis blijft tijdens de verzending altijd op de juiste temperatuur. Zo kunt u thuis van een heerlijk verse schotel genieten. Als u voor 14.00 bestelt, kunt u morgen al genieten van onze vis!

Tip: de meeste visschotels zijn lekkerder op kamertemperatuur, dus haal na ontvangst de schotel uit de box en laat ‘m even acclimatiseren.

Heeft u wat te vieren of heeft u zin om uzelf te trakteren? Bestel dan een luxe visschotel via onze site.

Let op: de Luxe ambachtelijke visschotel en Rondje Rijpelaal kunnen we niet opsturen en kunt u enkel bij ons in de winkel afhalen. Alle andere producten kunnen wel gewoon opgestuurd worden.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.