Paling

Test

Paling van eigen kwekerij en rokerij

Aan het begin van elk jaar komt er een vrachtwagen afkomstig uit Frankrijk of Spanje met iets meer dan 2 miljoen glasaaltjes aan boord aan op de Rijpelberg in Helmond. Deze jonge palingen vinden hun weg in onze kwekerij en zijn in een tijdsbestek van 1,5 tot 2 jaar uitgegroeid tot mooie volwassen palingen.

Wij roken onze palingen op ambachtelijke wijze in onze eigen rokerij en deze kun je hier bestellen

Of ga je zelf de uitdaging aan en kies je voor onze paling om zelf te roken

Kwaliteitsgarantie van onze gerookte paling

Doordat wij beschikken over een eigen rokerij- en kwekerij, hebben wij het gehele proces in eigen hand. Dit zorgt voor topkwaliteit en dat proef je. Wij houden ons aan de strenge hygiëne-eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). En mogen door onze certificering onze producten leveren aan particulieren, restaurants, cateringbedrijven en groothandels.

Verzending

De gerookte paling is verpakt in vacuümzakken. Daarnaast wordt de paling in een polystyreen (piepschuim) doos gedaan en voorzien van koelelementen. Zo blijft de paling goed op temperatuur en kun je thuis genieten van de verse smaak.

Heeft jouw bestelling een bestelwaarde hoger dan €75,-? Dan betaal je geen verzendkosten!

Levertijden van onze producten

Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk kan genieten van jouw gerookte paling. Bestel je voor 14:00u, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. In het weekend kunnen de levertijden afwijken zoals onderstaande tabel weergeeft:

Gerookte producten besteld voor 14.00: Wordt verzonden op: Wordt bezorgd op:
Maandag maandag dinsdag
Dinsdag dinsdag woensdag
Woensdag woensdag donderdag
Donderdag donderdag vrijdag
Vrijdag vrijdag zaterdag
Zaterdag maandag dinsdag
Zondag maandag dinsdag

Wil je de bestelling op tijd voor een speciale gelegenheid of dag ontvangen? Dan raden wij het aan je bestelling een dag eerder te laten bezorgen om eventuele vertraging op te vangen.

Paling afhalen

Natuurlijk kun je de paling ook afhalen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Kom gezellig bij ons langs in de palingkwekerij en rokerij Rijpelaal te Helmond. In ons palingpaviljoen kun je van een vers broodje paling en een lekkere kop koffie genieten. Helemaal leuk in combinatie met een mooie fietsroute, zoals Rondje Helmond!

 

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.