Geen producten gevonden
Dat is afhankelijk van de dikte van de paling en de temperatuur in de rookkast. Een dikkere paling moet langer in de rookkast hangen dan een dunnere paling. Bij ons hangt de paling meestal tussen de 3 en 4 uur in de rookkast voordat deze mooi droog en goed gaar is. Na het roken moet de paling nog een tijdje nagaren. Dit wordt met name gedaan zodat de paling soepel uit zijn velletje komt.
Wij plaatsen cookies voor het goed functioneren van onze website. Met deze cookies kunnen we het verkeer op de website analyseren en de gebruikerservaring verbeteren.
Wij plaatsen cookies voor het goed functioneren van onze website. Met deze cookies kunnen we het verkeer op de website analyseren en de gebruikerservaring verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Deze functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. We verzamelen ook anonieme statistieken met deze cookies. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen.
Deze cookies volgen uw surfgedrag. Met de statistieken die we hieruit halen, verbeteren we de website voor een aangenamere gebruikerservaring.
Deze cookies verzamelen informatie die we gebruiken om de effectiviteit van onze marketingcampagnes te meten en deze verder te verbeteren.
Cookies geplaatst door derden waar wij mee samenwerken.
Gebruikersnaam of e-mailadres *
Wachtwoord *
Onthouden Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Geen producten in de winkelwagen.