• Boven de € 75,- Gratis verzending

Leveringsvoorwaarden

Al onze producten worden bezorgd via PostNL

Voor verzending en bezorging van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Het is dus voor iedereen in heel Nederland mogelijk om paling bij ons te bestellen. Per bestelling rekenen wij €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Wij leveren op de volgende dagen (afhankelijk van het type product):

Gerookte producten besteld voor 15.00:
Verse producten besteld voor 12.00:
Wordt verzonden op:Wordt bezorgd op:
MaandagMaandagDinsdag
DinsdagDinsdagWoensdag
WoensdagWoensdagDonderdag
DonderdagDonderdagVrijdag
VrijdagVrijdagZaterdag
ZaterdagMaandagDinsdag
ZondagMaandagDinsdag

Bovenstaande leveringsvoorwaarden gelden voor de gerookte producten besteld voor 15.00 en verse producten besteld voor 12.00. Alle bestellingen die geplaatst worden na genoemde tijd worden de dag erop klaargemaakt en verzonden. Gegarandeerd vers!

Bestellingen die op feestdagen worden geplaatst, worden de eerste volgende werkdag gereed gemaakt en verstuurd.

Wilt u uw bestelling op een andere dag bezorgd hebben? Vul dit tijdens het bestelproces in bij ‘opmerkingen’.

Bestellingen geplaatst op feestdagen, worden de eerste volgende werkdag gereed gemaakt en verstuurd.

Uit ervaring weten wij dat 97% van de pakketten de volgende dag geleverd wordt. Via een Track en Trace code die u krijgt wanneer het pakketje gesorteerd is in het Postcentrum kunt u uw pakket volgen. Van de pakketjes die langer onderweg zijn dan 1 dag zal de koelcapaciteit afnemen, voor gerookte producten geeft het geen problemen voor de houdbaarheid. De verse ongerookte producten moeten na binnenkomst van het pakket wel direct worden bereid of ingevroren om te kunnen bewaren.

Wij verpakken onze producten in vacuümzakken waardoor het product langer houdbaar blijft. Ook het eventuele vocht van de koelelementen komt zo niet in aanraking met het product waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle producten worden bij palingkopen.nl vers klaargemaakt, het is dus eventueel mogelijk deze in te vriezen.