Rookoven kopen

1 Product

Als echte palingliefhebber moet je het een keer geprobeerd hebben: zelf paling roken in je eigen rookoven. Er gaat immers niets boven de overheerlijke smaak van een vers gerookte paling. Bovendien is het roken van vis ontzettend leuk. Zeker met de juiste producten.

Bij Palingkopen.nl kun je, naast paling, een moderne rookoven kopen voor het roken van diverse soorten vis. En om je van alle gemakken te voorzien doen we er meteen alle producten bij die je nodig hebt om voortvarend van start te gaan. Inclusief een gratis kilo verse paling! Bestel direct en wij bezorgen het snel bij je thuis.

Wat is een rookoven?

Een rookoven is een volledig afgesloten ruimte, waarin rooksnippers en rookmot tot smeulen gebracht worden. De rook die ontstaat wordt vastgehouden in de oven en geeft de typisch rokerige smaak aan de paling in het rooster.

Ben jij ook zo dol op de herkenbare geur van gerookte vis en die traditionele rooksmaak? Met een rookoven heb je de mogelijkheid om thuis zelf paling of andere vis te roken.

Welke rookoven kopen?

Het roken van paling en andere soorten vis is de laatste jaren erg populair geworden. En dat merk je: er zijn veel verschillende rookovens online te vinden. Ben je van plan om een rookoventje te kopen? Zorg er dan voor dat je er eentje aanschaft waarbij je gemakkelijk de temperatuur kunt reguleren.

Palingroken.nl heeft de Multismoke rookoven in het assortiment. Deze professionele rookoven is van een zeer sterke kwaliteit en is geschikt voor zowel het warm als het koud roken van vis. Het voordeel van warm roken is dat de vis sneller gaar is. Koud roken maakt het eindproduct langer houdbaar.

De oven heeft bovendien het perfecte formaat voor het roken van paling. Er past maar liefst 12 pond paling in de rookoven.

Gratis starterspakket

Heb je nog nooit vis gerookt of ben je er gewoon nog niet zo bedreven in? Geen probleem: wij helpen je graag op weg. Bij aanschaf van de Multismoke rookoven ontvang je van ons een luxe gratis starterspakket. Dit pakket bevat niet alleen rooksnippers en rookmot, maar ook speten, haken, een thermometer plus een stap-voor-stap rookhandleiding. En wat is een rookoventje zonder vis? We doen er daarom ook gratis een kilo verse rookpaling bij.

Benieuwd hoe je de verse rookpaling schoonmaakt? Lees dan onze blog: paling schoonmaken.

Bestel jouw rookoven online

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het roken van paling? Koop dan vandaag nog jouw rookoven in onze webshop. Bestellingen vóór 14.00 uur worden de volgende dag thuisbezorgd. In onze webshop kun je bovendien ook alle rookbenodigdheden, zoals thermometers, rookmot en paling om te roken kopen.

Liever al reeds gerookte paling bestellen? Bekijk ons assortiment van gerookte paling.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.