Winkel en terras

Levende paling kopen

Duurzaam, écht vers en een begrip in Helmond en omstreken: dat is paling van Palingkopen.nl. Bij ons heb je zelfs de mogelijkheid om levende paling te kopen. Deze bekende Rijpelaal wordt op ambachtelijke wijze en met de uiterste zorg gekweekt in onze eigen kwekerij. Ideaal om zelf te roken, bakken, grillen of stoven.

Wil je levende paling kopen? Kom langs in ons gezellige paviljoen in het buitengebied van Helmond of neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Waarom levende paling kopen?

Nederlanders houden van paling. In verhouding wordt er nergens zoveel paling gegeten als in Nederland. Om echt te genieten van de ouderwets lekkere kwaliteit van deze oer-Hollandse delicatesse, heb je de meest verse paling nodig.

Ofwel: nog levende paling. Een groot voordeel hiervan is dat je precies weet wat je in huis haalt. Je koopt paling in zijn puurste vorm. Levende paling is nog niet bewerkt en dat maakt de paling uitermate geschikt voor eigen verwerking.

Levende paling van Palingkopen.nl

Vraag je je af waar je levende paling kunt kopen? De beste en mooiste levende paling koop je bij Palingkopen.nl. In onze eigen kwekerij kweken wij de bekende Rijpelaal.

Al jaren zeer geliefd in Helmond en inmiddels weten steeds meer Nederlanders de weg naar onze kwekerij te vinden. Het gehele proces, van kweek tot verkoop, hebben wij in eigen hand. Hierdoor weten wij keer op keer topkwaliteit paling te leveren. Onze specialisten hebben liefde en aandacht voor het ambacht en dat proef je.

Bovendien werken wij dier- en milieuvriendelijk en zijn we aangesloten bij DUPAN, een samenwerkingsverband voor een gezonde palingstand. Bij Palingkopen.nl koop je dus niet alleen lekkere, maar ook duurzame levende paling.

Alles om zelf aan de slag te gaan

Onze levende paling is perfect om thuis zelf te verwerken. Om je van alle gemakken te voorzien, hebben wij in onze webshop een uitgebreid assortiment aan producten waarmee je zelf aan de slag kunt. Denk aan een rookoven of andere rookbenodigdheden.

Heb je vragen over het schoonmaken van paling of over de bereidingswijze van paling? Lees dan onze blog, waarin we antwoord geven op verschillende vragen.

Levende paling afhalen in ons paviljoen

Ben je van plan om levende paling te kopen? Neem dan contact met ons op.

Onze levende paling wordt als enige product niet thuisbezorgd, maar kun je afhalen in ons palingpaviljoen. Hier kun je ook terecht voor gerookte paling, stoofpaling, bakpaling of andere vissoorten zoals gerookte zalm. En blijf gerust even hangen! Op ons vernieuwde terras kun je, onder het genot van een kopje koffie en een broodje, genieten van een heerlijke sfeer.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze levende paling of over onze andere producten? Ben je benieuwd naar onze werkwijze of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.