Winkeltas

Levering op tijd voor de feestdagen

UPDATE: In verband met de aangekondigde staking bij PostNL versturen wij op de dagen rondom de staking tijdelijk met DHL

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, dit zorgt ook voor een enorme toename aan cadeaus en pakketten die PostNL te verwerken krijgt.
Gelukkig hebben wij een mooie voorrangsweg bij PostNL weten te vinden maar het kan nog steeds voorkomen dat onze pakketten soms langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent.
We willen u daarom vragen om pakketten tijdig te bestellen en de producten eventueel in uw vriezer te bewaren zodat u gegarandeerd zult smullen van onze paling!

Onze producten worden ’s ochtends vers uit eigen kwekerij gevangen, gerookt en vacuüm verpakt waardoor de houdbaarheid perfect in orde is.

Gerookte vis is 10 dagen houdbaar
Verse ongerookte paling is 4 dagen houdbaar
In de vriezer zijn al deze producten gemakkelijk 300 dagen houdbaar
Let op, salades, schotels en vis-trio’s zijn minder geschikt om lang te bewaren, hiervoor telt een houdbaarheid van 4 dagen.
De Doe het zelf visschotel leent zich wel om langer te bewaren omdat u de producten zelf gaat opmaken op de bijgeleverde schaal.

Kerst

Wij raden u aan om uw producten voor kerst op dinsdag 20, woensdag 21 of donderdag 22 December te laten bezorgen uiterlijk 23 december. Kiest u ervoor om de bezorging later dan 22 December te laten plaatsvinden dan is dit geheel op eigen risico. Alle bestellingen zullen natuurlijk goed verpakt worden met veel ijs, mochten deze dan onverhoopt toch niet op tijd geleverd worden door PostNL, dan zullen deze 1-2 dagen later nog netjes gekoeld bij u afgeleverd worden. De producten blijven hierbij hun kwaliteit en veiligheid behouden.

Oud&Nieuw

Wij raden u aan om uw producten voor Oud en Nieuw op woensdag 28, donderdag 29 of vrijdag 30 December te laten bezorgen.
Alle bestellingen zullen natuurlijk goed verpakt worden met veel ijs, mochten deze dan onverhoopt toch niet op tijd geleverd worden door PostNL, dan zullen deze 1-2 dagen later nog netjes gekoeld bij u afgeleverd worden. De producten blijven hierbij hun kwaliteit en veiligheid behouden.

Mocht u toch te laat zijn met bestellen, kom dan gezellig langs in onze winkel!

Openingstijden

Maandag   Geopend van 12:00 – 17:00

Dinsdag t/m vrijdag   Geopend van 09:00 – 17:00

Zaterdag   Geopend van 09:00 – 17:00

 Zondag   Geopend van 10:00 – 17:00

Zondag 25 December GESLOTEN

Maandag 26 December GESLOTEN

Zondag 1 Januari GESLOTEN

Alvast smakelijke feestdagen toegewenst.

Team Rijpelaal

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.