Winkel en terras

Levering op tijd voor de feestdagen

Update: Wij nemen geen nieuwe bestellingen meer aan voor kerst. U bent nog wel van harte welkom in onze winkel (zo lang de voorraad strekt en op = op)

Openingstijden

Maandag   Geopend van 12:00 – 17:00

Dinsdag t/m vrijdag   Geopend van 09:00 – 17:00

Zaterdag   Geopend van 09:00 – 17:00

 Zondag   Geopend van 10:00 – 17:00

Maandag 25 December GESLOTEN

Dinsdag 26 December GESLOTEN

 

 

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, dit zorgt ook voor een enorme toename aan cadeaus en pakketten die PostNL te verwerken krijgt.
Gelukkig hebben wij een mooie voorrangsweg bij PostNL weten te vinden maar het kan nog steeds voorkomen dat onze pakketten soms langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent.
We willen u daarom vragen om pakketten tijdig te bestellen en te laten bezorgen zodat u gegarandeerd zult smullen van onze paling!

Onze producten worden ’s ochtends vers uit eigen kwekerij gevangen, gerookt en vacuüm verpakt waardoor de houdbaarheid perfect in orde is.

Gerookte vis is 10 dagen houdbaar
Verse ongerookte paling is 4 dagen houdbaar
In de vriezer zijn al deze producten gemakkelijk 300 dagen houdbaar
Let op, salades, schotels en vis-trio’s zijn minder geschikt om lang te bewaren, hiervoor telt een houdbaarheid van 4 dagen.

Kerst

Wij raden u aan om uw producten voor kerst op donderdag 21 December te laten bezorgen uiterlijk 22 december. Kiest u ervoor om de bezorging later dan 22 December te laten plaatsvinden dan is dit geheel op eigen risico. Alle bestellingen zullen natuurlijk goed verpakt worden met veel ijs, mochten deze dan onverhoopt toch niet op tijd geleverd worden door PostNL, dan zullen deze 1-2 dagen later nog netjes gekoeld bij u afgeleverd worden. De producten blijven hierbij hun kwaliteit en veiligheid behouden.

Oud&Nieuw

Wij raden u aan om uw producten voor Oud en Nieuw op donderdag 28 of vrijdag 29 December te laten bezorgen. Kiest u ervoor om de bezorging later dan 29 December te laten plaatsvinden dan is dit geheel op eigen risico. Alle bestellingen zullen natuurlijk goed verpakt worden met veel ijs, mochten deze dan onverhoopt toch niet op tijd geleverd worden door PostNL, dan zullen deze 1-2 dagen later nog netjes gekoeld bij u afgeleverd worden. De producten blijven hierbij hun kwaliteit en veiligheid behouden.

Mocht u toch te laat zijn met bestellen, kom dan gezellig langs in onze winkel!

Openingstijden

Maandag   Geopend van 12:00 – 17:00

Dinsdag t/m vrijdag   Geopend van 09:00 – 17:00

Zaterdag   Geopend van 09:00 – 17:00

 Zondag   Geopend van 10:00 – 17:00

Maandag 25 December GESLOTEN

Dinsdag 26 December GESLOTEN

Maandag 1 Januari GESLOTEN

 

Alvast smakelijke feestdagen toegewenst.

Team Rijpelaal

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Bestel nog binnen 33 minuten om je bestelling vandaag te laten verzenden!

Geen producten in de winkelwagen.