Geen producten gevonden
Wilt u zelf de paling fileren dan kunt u het best de paling plat op een schoon bord leggen. Met een scherp mes snijdt u op het midden van de paling (de rugvin) de paling door. Trek het mes naar achter en snijdt tot het einde van de vin. Vervolgens snijdt u achter de kop de vis door zodat u de paling in twee delen scheidt. Schraap vervolgens met een eetlepel de filet uit de paling. Een videohandleiding vind je hier.
Wij plaatsen cookies voor het goed functioneren van onze website. Met deze cookies kunnen we het verkeer op de website analyseren en de gebruikerservaring verbeteren.
Wij plaatsen cookies voor het goed functioneren van onze website. Met deze cookies kunnen we het verkeer op de website analyseren en de gebruikerservaring verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Deze functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. We verzamelen ook anonieme statistieken met deze cookies. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen.
Deze cookies volgen uw surfgedrag. Met de statistieken die we hieruit halen, verbeteren we de website voor een aangenamere gebruikerservaring.
Deze cookies verzamelen informatie die we gebruiken om de effectiviteit van onze marketingcampagnes te meten en deze verder te verbeteren.
Cookies geplaatst door derden waar wij mee samenwerken.
Gebruikersnaam of e-mailadres *
Wachtwoord *
Onthouden Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Bestel nog binnen 4 uur om je bestelling vandaag te laten verzenden!
Geen producten in de winkelwagen.