Tim Spierings van restaurant Charlee Brown’s Place heeft het voor u uitgewerkt, heerlijk en makkelijk!
https://www.charleebrownsplace.nl/
- Moeilijkheid
Ingrediënten
- 25 gram tagliatelle
- 1 theelepel groene pesto
- peper en zout
- 1 hele paling in stukjes schuin afgesneden
Materialen
- Snijplank
- Keukenmes
- Garde
- Bekken
- Pan
- Staafmixer
- Fijne rasp
- keukenpapier
Bereiding
- Kook de tagliatelle en vermeng deze met de groene pesto plaats deze midden op het bord leg de paling er schuin rondom er tegen aan
- Garneer het bord af met blokjes tomaat en eventueel een radijsje
- De garnering bovenop zijn rode ui met olie azijn en honing gemarineerd
Andere lekkere recepten

Paling amuse
Moeilijkheid

Aardappel pannenkoek met ambachtelijk gerookte zalm
Moeilijkheid

Pasta met warm gerookte zalm
Moeilijkheid