Winkel en terras

Rookton kopen

Ga jij zelf paling of een andere vis- of vleessoort roken? Dan heb je in ieder geval een rookton nodig. Een rookton is ideaal voor het roken van verschillende vlees- en vissoorten.

Palingkopen.nl is dé specialist als het gaat om paling roken. Zo kun je bij ons alle benodigdheden bestellen en kun je ons altijd vragen om advies.

Alles voor de perfecte zelf gerookte paling!

Rookton kopen bij Palingkopen.nl

Het roken van vis zorgt voor een typische rooksmaak en een goede conservatie van het product. Met onze Multismoke rookoven kun jij jouw producten zowel warm als koud roken.

Welke smaak of bereiding je ook wilt, met onze rookton ben je verzekerd van een resultaat om je vingers bij af te likken. Bestel direct, of lees hieronder meer.

Productkenmerken van onze rookton

Onze rookton is van zeer hoge kwaliteit, mede doordat deze met de hand gemaakt is.

Daarnaast heeft de Multismoke nog meer voordelen, namelijk:

  • Uitgevoerd in gegalvaniseerd staal: ijzersterk materiaal!
  • Koud en warm roken is mogelijk.
  • Onze rookovens hebben een zeer lange levensduur.
  • Geschikt voor 12 pond vlees of vis.

Gepekelde en ongepekelde paling voor in de rookton

Ga je zelf paling roken? Dan kun jij kiezen tussen gepekelde en ongepekelde paling. Het verschil zit hem voornamelijk in de smaak en de houdbaarheid van de paling.

Gepekelde paling heeft, door het zoutbad, een veel zoutere smaak en langere houdbaarheid dan ongepekelde paling.

Welke optie je ook kiest, wij verzekeren jou van een heerlijk stukje paling! Dit komt doordat al onze producten vers en gekoeld geleverd worden.

Waarom een rookton kopen bij Palingkopen.nl?

Met onze producten kun je direct beginnen met het zelf roken van paling. Wij verkopen alle rookbenodigdheden zoals rookmot en een pekelweger. Doordat we ook verse vis gekoeld leveren zijn wij een gedegen totaalleverancier.

Wanneer je je rookton bij ons bestelt, wordt deze geleverd met gratis 1 kilo verse gepekelde paling én een starterspakket rookhout. Samen met onze handleiding zelf paling roken (op onze website), kun je dus meteen aan de slag met het zelf roken van paling.

De rookton wordt gratis verzonden en is bij bestelling voor 15:00 morgen al in huis! Om de hoge kwaliteit te benadrukken, krijg je 24 maanden garantie.

Woon je in de buurt van Helmond en wil je liever langskomen in onze fysieke winkel? Je bent uiteraard van harte welkom in ons palingpaviljoen.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.