Rookton kopen

Rookton kopen

Het is ook mogelijk om bij Palingkopen.nl uw eigen rookton aan te schaffen om zelf paling te roken. Zo kunt u uw eigen smaak aan de paling geven. De rookton die u bij Palingkopen.nl kunt aanschaffen, is van Multismoke. Deze Multismoke ton staat bekend om de RVS-Roestvrijstaal uitvoering en dubbele wand en isolatie van 30mm. Daarnaast is de ton geschikt voor een inhoud van 6 tot 8 pond vis of vlees. Bovendien gaan deze rooktonnen lang mee en zijn ze zeer gemakkelijk in gebruik. Wij verkopen uiteraard paling om zelf te roken in uw eigen ton. Stap voor stap lezen hoe Rijpelaal haar paling rookt? Ga dan naar deze pagina. Wanneer u liever al gerookte paling koopt, neem dan even een kijkje op de pagina over gerookte paling kopen.

Rookton kopen

 

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Gerookte paling kopen

Wanneer u liever al gerookte paling wilt kopen in plaats van deze zelf te roken, bent u bij Palingkopen.nl aan het juiste adres. Het proces van paling roken, hebben wij namelijk geheel in eigen hand. Met een uitstekend team leveren we al meer dan 25 jaar de beste kwaliteit. Mede omdat onze producten rechtstreeks uit onze eigen palingkwekerij komen en worden bereid in onze eigen palingrokerij. Hierdoor bent u verzekerd van 100% verse paling bereidt door specialisten. Deze vers gerookte paling kunt u de volgende dag al in huis hebben. Via onze webshop kunt u een bestelling plaatsen, waarnaar de vacuüm verpakte paling bij u thuis wordt bezorgd. Hierdoor ook gemakkelijk om in te vriezen.

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar producten inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren onze verse en gerookte paling ook in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Gerookte paling kopenLevende paling – Verse paling kopenZelf paling rokenBakpaling kopen  – Stoofpaling kopen

De lekkerste verse en gerookte paling koopt u bij ons online

Online paling bestellen is de makkelijkste manier om lekkere gerookte paling of verse paling in huis te halen. Naast allerlei soorten paling kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke gerookte zalm kopen. Ook kunt u onder andere houtsnippers kopen voor het zelf paling roken in uw rookkast.  Het pakket wordt door PostNL de volgende dag bezorgd en u kunt uw pakket volgen via een Track en Trace code. Voor het verpakken en verzenden van het pakket rekenen wij €5.95 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over verpakken en verzenden op deze pagina.

 

Levende paling kopen