Palingrokerij

25 jaar ervaring met het roken van paling

Rijpelaal heeft meer dan 25 jaar ervaring met het roken van paling. Dit vak is geleerd bij palingrokerij Dries van den Berg uit Harderwijk. ‘Hij heeft ons de fijne kneepjes van het vak geleerd’.
Na de kunst afgekeken te hebben, heeft Johan in een oude veldschuur op de huidige locatie een eigen rookkast gebouwd. Hier heeft Johan zijn eigen paling op zijn eigen manier heeft leren roken.

Het roken van paling neemt ongeveer 2.5 uur in beslag. Daarbij wordt nauwlettend gekeken naar temperatuur en gaarheid. Met beukenhout en de juiste pekelwaarde, zorgen wij ervoor dat onze gerookte paling een heerlijke smaak krijgt.

Volgens strenge hygiëne-eisen

Wij werken in onze palingrokerij volgens alle strenge hygiëne-eisen van de voedsel en waren autoriteit. Daardoor zijn wij gecertificeerd en bezitten wij bovendien een EG-nummer. Wat inhoudt dat wij aan iedereen onze paling mogen leveren, van particulier tot winkel maar ook van restaurant tot cateringbedrijf. Dat betekent dat wekelijks diverse groothandels in Europa door ons worden bevoorraad.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.