Palingkopen in Gemert

Paling kopen Gemert

U woont in Gemert en bent bovendien ook opzoek naar verse en gerookte paling? Bij Palingkopen.nl Gemert bent u op het juiste adres voor onder andere gefileerde paling en gerookte paling. Daarnaast kunt u zowel in Gemert als in de rest van Nederland bij ons terecht voor paling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpalingbakpalingrookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen. Met meer dan 25 jaar ervaring en daarnaast in het bijzonder onze eigen viskwekerij, bent u daarom verzekerd van 100% verse paling verwerkt door specialisten. In onze fileerderij maakt Palingkopen nog geheel met de hand alle palingfilet op een ambachtelijke manier alle paling klaar. Ofwel palingkopen.nl is dan ook niet voor niets ook een begrip op het gebied van paling verkopen in Gemert en omstreken. Daarnaast bent u net zoals iedereen bovendien altijd welkom in onze winkel.

Paling kopen
Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Volgens strenge hygiëne-eisen

Palingkopen.nl werkt in de palingrokerij volgens alle strenge hygiëne-eisen van de voedsel en waren autoriteit. Daarom is palingkopen.nl gecertificeerd en bezitten wij zodoende een EG-nummer. Samengevat betekent dit dat wij aan iedereen onze paling mogen leveren, dus van particulier tot winkel en van restaurant tot cateringbedrijf. Vandaar dat wekelijks diverse groothandels in Europa door ons worden bevoorraad. Indien u vragen heeft over onze certificeringen kunt u contact opnemen.

Paling roken in de praktijk

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland


Groot assortiment paling in Gemert

Palingkopen.nl heeft een groot assortiment paling in Gemert. Bovendien komen al onze verse producten rechtstreeks uit onze kwekerij en worden dagvers aangeleverd! Wanneer je de beste kwaliteit wil leveren, dan is het van belang dat je werkt met goede paling. Doordat wij niet alleen een palingrokerij zijn maar ook een palingkwekerij hebben wij het gehele proces in eigen handen. Dat zorgt immers voor kwaliteit en dat proef je!

Eenvoudig en snel verse paling bestellen vanuit Gemert op palingkopen.nl

Bij palingkopen.nl bestel je in Gemert eenvoudig verse paling. Omdat wij de kwaliteit van onze producten willen waarborgen, verpakken wij onze producten zorgvuldig in vacuümzakken waardoor het product langer houdbaar is. Daarnaast komt het vocht van koelelementen niet in aanraking met het product. Kortom worden onze producten vanzelfsprekend vers gemaakt, waardoor het mogelijk is om deze in te vriezen nadat de producten zijn bezorgd.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag in Gemert bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Vervolgens is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Paling kopen