Winkel en terras

Paling kopen Helmond – 100% verse paling, morgen in huis!

Paling kopen in Helmond

U woont in Helmond en bent bovendien ook opzoek naar verse en gerookte paling Bij Palingkopen.nl Helmond bent u op het juiste adres voor onder andere gefileerde paling en gerookte paling. Daarnaast kunt u zowel in Helmond als in de rest van Nederland bij ons terecht voor paling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpalingbakpalingrookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen. Met meer dan 25 jaar ervaringen daarnaast in het bijzonder onze eigen viskwekerij, bent u daarom verzekerd van 100% verse paling verwerkt door specialisten. In onze fileerderij maakt Palingkopen nog geheel met de hand alle palingfilet op een ambachtelijke manier alle paling klaar. Ofwel palingkopen.nl is dan ook niet voor niets ook een begrip op het gebied van paling verkopen in Helmond en omstreken. Daarnaast bent u net zoals iedereen bovendien altijd welkom in onze winkel.

Volgens strenge hygiëne-eisen

Palingkopen.nl werkt in de palingrokerij volgens alle strenge hygiëne-eisen van de voedsel en waren autoriteit. Daarom is palingkopen.nl gecertificeerd en bezitten wij zodoende een EG-nummer. Samengevat betekent dit dat wij aan iedereen onze paling mogen leveren, dus van particulier tot winkel en van restaurant tot cateringbedrijf. Vandaar dat wekelijks diverse groothandels in Europa door ons worden bevoorraad. Indien u vragen heeft over onze certificeringen kunt u contact  opnemen.

Wij leveren ook paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

Groot assortiment paling in Helmond

Palingkopen.nl heeft een groot assortiment paling in Helmond. Bovendien komen al onze verse producten rechtstreeks uit onze kwekerij en worden dagvers aangeleverd! Wanneer je de beste kwaliteit wil leveren, dan is het van belang dat je werkt met goede paling. Doordat wij niet alleen een palingrokerij zijn maar ook een palingkwekerij hebben wij het gehele proces in eigen handen. Dat zorgt immers voor kwaliteit en dat proef je!

Eenvoudig en snel verse paling bestellen vanuit Helmond op palingkopen.nl

Bij palingkopen.nl bestel je in Helmond eenvoudig verse paling. Omdat wij de kwaliteit van onze producten willen waarborgen, verpakken wij onze producten zorgvuldig in vacuümzakken waardoor het product langer houdbaar is. Daarnaast komt het vocht van koelelementen niet in aanraking met het product. Kortom worden onze producten vanzelfsprekend vers gemaakt, waardoor het mogelijk is om deze in te vriezen nadat de producten zijn bezorgd.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag in Helmond bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Vervolgens is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan  deze pagina.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Bestel nog binnen 5 uur om je bestelling vandaag te laten verzenden!

Geen producten in de winkelwagen.