Palingfilet kopen

Palingfilet kopen

Thuis een lekker broodje met palingfilet maken? Dat kan! Wij bieden u onze vers gerookte en gefileerde paling aan. De paling komt vers uit onze eigen kwekerij en vervolgens wordt deze meteen gerookt in onze palingrokerij. Dit gebeurt door een team van specialisten met meer dan 25 jaar ervaring, op onze eigen ambachtelijke manier. Van de gerookte paling wordt tot slot heerlijke palingfilet gemaakt. Zonder huid en graat, dus ideaal voor in de salade, op een broodje of voor op toast.

Bij ons kunt u palingfilet kopen voor een lage prijs, maar van zeer hoge kwaliteit. De verse palingfilet wordt de volgende dag in een vacuümzak bij u thuis bezorgd. Lekker om meteen op te eten, maar ook ideaal om in te vriezen. U kunt bij ons ook een hele gerookte paling kopen.

 

Palingfilet kopen

 

palingkopen.nl
Paling roken in onze eigen rokerij

Paling kopen om te roken

U kunt thuis natuurlijk heerlijk genieten van een broodje met onze gerookte palingfilet. Maar wat is er nou lekkerder dan uw zelf gerookte paling? Zelf paling roken in een rookoven is leuk en makkelijk om te doen. Bovendien kunt u de paling hiermee precies de smaak geven die u zelf lekker vindt. Op www.palingkopen.nl kunt u paling kopen om te roken. Bekijk hier hoe het paling roken in zijn werk gaat.

Naast gefileerde paling, gerookte paling en paling om zelf te roken verkopen wij ook stoofpaling, bakpaling en gerookte zalm. Bestel uw favoriet online in onze webshop voor 12:00 uur en u heeft het pakket morgen al in huis

 

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Eenvoudig en snel palingfilet bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag  bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast paling en gerookte zalm kunt u bij ons ook terecht voor een rookoven voor het zelf paling roken, maar ook voor rookhout en geschenkverpakkingen.

Palingfilet kopen