Rookkast kopen

Rookkast kopen

Wilt u uw eigen paling roken? Dan bent u bij Paling kopen bij het juiste adres. Via onze webshop kunt u uw eigen rookkast aanschaffen. Waarmee u geheel volgens uw eigen wensen uw paling kunt bereiden. De rookkast die u in de webshop kunt aanschaffen is van zeer goede kwaliteit. Deze Multismoke rookkast is uitgevoerd in RVS-Roestvrijstaal en heeft een dubbele wand en isolatie van 30mm voor het beste resultaat. Ook heeft deze rookkast een lange levensduur en is zeer eenvoudig te gebruiken. Bovendien is deze rookkast geschikt voor maar liefst een inhoud van 6 tot 8 pond vis of vlees. Uiteraard kun je ook paling kopen om zelf te roken in uw eigen rookkast. Stap voor stap lezen hoe Rijpelaal dit doet? Ga dan naar deze pagina.

 

Rookkast kopen

 

Paling roken in onze eigen rokerij
Paling roken in onze eigen rokerij

Rook benodigdheden

Om uw eigen paling te roken heeft u naast een rookkast nog andere producten nodig. In het brede assortiment van Palingkopen.nl vindt u deze producten. Onze rook benodigdheden zijn samengesteld uit speciaal geselecteerde houtsoorten, waarvoor geen bomen hoeven worden gekapt. Bovendien zijn ze geschikt voor alle type rookovens en van de beste kwaliteit. Deze benodigheden zoals rookmot en rookhout zorgen samen met de juiste pekelwaarde voor een heerlijke smaak. Onze rook benodigdheden worden allen verpakt in zakken van 1 kilo. Wilt u weten hoe het roken in de praktijk gaat bij Rijpelaal? Neem dan een kijkje op de pagina over onze palingrokerij.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Rijpelberg 5, 5703 KD, Nederland

Wij leveren ook gerookte paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ – Palingshop –
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

Eenvoudig en snel gerookte paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag  bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast gerookte paling kunt u bij ons ook terecht voor onder andere verse palingpaling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpalingbakpalingrookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen.

Gerookte paling kopen