Winkel en terras

Paling bestellen – De lekkerste verse paling, morgen in huis!

Paling bestellen

Bij Paling kopen kunt u online verschillende soorten paling bestellen. Deze webshop heeft gerookte paling te koop, maar ook verse paling, bakpaling, palingfilet en ook kun je stoofpaling kopen. De paling komt iedere dag vers uit onze palingkwekerij. Daarnaast hebben wij een palingrokerij om onze vers gerookte paling te maken. Paling kopen bezorgt in heel Nederland bij mensen die online paling kopen. De paling wordt vacuüm verpakt en komt daardoor supervers bij u thuis.

Paling om te roken

U kunt natuurlijk gewoon onze heerlijke gerookte paling bestellen, maar wist u dat u ook zelf paling kan roken? Bij onze webshop kunt u dan ook paling kopen om te roken. U kunt dan zelf de smaak bepalen en u bespaart kosten. Paling roken is leuk en makkelijk om te doen. Op de pagina hoe rook je paling vindt u een uitleg van hoe wij onze paling roken. U kunt in onze webshop verse paling om te roken kopen. Daarnaast kunt u een rookkast kopen, een rookoven kopen of een rookton kopen. Ook verkopen wij natuurlijk alle andere benodigdheden die u kunt gebruiken voor paling roken.

De lekkerste paling vers bij u thuis

Wanneer u op onze webshop gerookte of verse paling bestelt, wordt deze de volgende dag bij u thuis bezorgd door PostNL. Doordat wij onze producten vacuüm verpakken, zijn deze het langst houdbaar. U kunt de paling of gerookte zalm daardoor ook nog invriezen en later pas bereiden. Op onderstaande video kunt u zien hoe het inpakken en verzenden in de praktijk gaat. Voor meer informatie kunt u op onze verzending en verpakking pagina kijken of neem contact met ons op.

Wij leveren ook verse en gerookte paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Gerookte paling kopen Levende paling –  Verse paling kopen Zelf paling roken

Paling uit onze palingkwekerij bij u thuis bezorgd

Onze paling is zo lekker omdat wij deze kweken in onze eigen palingkwekerij. Vervolgens wordt de paling gerookt in onze palingrokerij. Rijpelaal heeft meer dan 25 jaar ervaring met het roken van paling en wij hebben onze eigen manier van paling roken ontwikkeld. U kunt onze verse, gerookte, gestoofde of gefileerde paling kopen in onze winkel, maar u kunt ook online paling kopen in onze webshop. De kosten die wij rekenen voor het verpakken en verzenden zijn €5.95. U ontvangt een Track en Trace code waarmee u uw verzending in de gaten kunt houden. Kijk voor meer informatie op de verzending en verpakking pagina

Naast onze heerlijke paling verkopen wij ook gerookte zalm. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld een rookoven kopen of een rookton kopen.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.