Winkel en terras

Verse paling kopen

Verse paling kopen

Bent u op zoek verse paling? Dan bent u bij de webshop van Paling kopen aan het juiste adres. Bij Paling kopen bent u onder andere verzekerd van de hoogste kwaliteit paling verse paling. Bovendien komen al onze verse producten, zoals de befaamde gerookte paling, rechtstreeks uit onze kwekerij en worden dagvers aangeleverd. Wanneer je de beste kwaliteit wilt leveren, dan is het van belang dat je werkt met goede paling. Doordat wij niet alleen een palingrokerij hebben, maar bovendien ook een palingkwekerij, hebben wij het gehele proces in eigen handen. Dat zorgt immers voor kwaliteit en dat proef je. Met meer dan 25 jaar ervaring en daarnaast in het bijzonder onze eigen viskwekerij, bent u daarom verzekerd van 100% verse paling verwerkt door specialisten.

De beste kwaliteit verse paling vers voor de laagste prijs

Heerlijke verse paling kopen doe je eenvoudig en snel bij Palingkopen.nl. Omdat onze verse paling direct uit eigen kwekerij komt, bent u immers verzekerd van hoge kwaliteit verse paling waarvan u optimaal kunt genieten. Daardoor wordt de verse paling van Palingkopen als gevolg altijd dagvers bij u thuis aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk deze in te vriezen. Om dit te verzekeren maakt Paling kopen namelijk ten eerste gebruik vanvacuümzakken, waardoor het product langer houdbaar blijft. Ten tweede komt het eventuele vocht van de koelelementen vervolgens op deze manier niet in aanraking met het product. Daardoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en blijft de verse paling ten slotte lekker vers. Voor verzending en bezorging van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Het is dus voor iedereen in heel Nederland mogelijk om paling bij ons te bestellen.

Voor de echte fijnproevers evenals toekomstige fijnproevers kunt u ten slotte bij ons ook terecht voor stoofpaling. De stoofpaling is verkrijgbaar met vel, maar ook zonder vel.

Wij leveren verse paling in Nederland en Begië

Alle producten worden in vacuümzakken verpakt uw bestelling wordt altijd gekoeld geleverd. Onze verse paling wordt binnen Nederland en België bezorgd via PostNL. Ook in onderstaande dorpen leveren wij dus verse paling:

Eenvoudig en snel verse paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag  bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl echter €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Bovendien is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast verse en schoongemaakte paling kunt u bij ons ook terecht voor gerookte paling, paling om zelf te roken, gerookte zalmstoofpalingbakpalingrookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Bestel nog binnen 4 uur om je bestelling vandaag te laten verzenden!

Geen producten in de winkelwagen.