Paling te koop

Paling te koop

Op palingkopen.nl is er verse paling te koop uit eigen kwekerij. Ook kunt u gerookte paling kopen, gerookt in onze eigen palingrokerij. Wij verkopen de goedkope paling in onze winkel in het buitengebied van Helmond/Bakel. Maar u kunt de paling ook online bestellen en de volgende dag bij u thuis laten bezorgen! Wij bezorgen onze verse en gerookte paling door heel Nederland.

U kunt bij ons ook palingfilet kopen of bakpaling kopen. Daarnaast hebben we voor de echte fijnproevers ook stoofpaling te koop. Ook voor levende paling bent u bij Paling kopen aan het juiste adres.

De beste paling rechtstreeks uit onze kwekerij

De paling die u in onze winkel of online koopt komt rechtstreeks uit onze eigen palingkwekerij. Hier groeien de zogenaamde glasaaltjes in 1,5 tot 2 jaar op tot een volwassen paling. Dit gebeurt in water met een natuurlijk evenwicht, zodat de paling zich goed voelt. Wij besteden veel aandacht aan dit proces. Wij kunnen u er dan ook van verzekeren dat onze paling van goede kwaliteit is. Proef het zelf door onze heerlijke vers gerookte paling te bestellen. Wist u dat u zelf paling kan roken? Wij verkopen verse paling om te roken en de Multismoke rookoven die u kunt gebruiken voor het paling roken.

Behalve paling kunt u bij ons ook terecht voor gerookte zalm kopen. Ook de gerookte zalm wordt de volgende dag vers bij u thuis bezorgd.

Verpakken in de praktijk

Op onderstaande video is te zien hoe Paling kopen haar gerookte paling inpakt en verzendt. Meer informatie over verzenden en verpakken in de praktijk vind je op onze verzending en verpakking pagina.

Wij leveren ook paling in:

Helmond
Veghel
Erp
Mierlo
Deurne
Aarle-Rixtel
Bakel
Gemert
Lierop

Anderen bekeken ook:

Het team – Reviews – Onze winkel – Palingrokerij – Palingkwekerij – FAQ
Verzenden en verpakken – Contactgegevens

Eenvoudig en snel paling bestellen op palingkopen.nl

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op palingkopen.nl wordt uw pakket de volgende dag bezorgd door PostNL. Per bestelling rekent palingkopen.nl €5.95 verzendkosten als vergoeding voor de verzending en de verpakking. Daarnaast is het middels de Track en Trace code van PostNL mogelijk om later uw pakket volgen voordat het bij u thuis komt. Heeft u ten slotte vragen over bijvoorbeeld de verzending ofwel de verwerking van onze producten? Bekijk dan deze pagina.

Naast paling en gerookte zalm kunt u bij ons ook terecht voor rookovens, maar ook voor rook benodigdheden en geschenkverpakkingen.

Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.