• Boven de € 75,- Gratis verzending
Uw winkelwagen
0
Winkelwagen
Je hebt momenteel geen producten in je winkelmand.

Feestelijke palingragout

Een heerlijk recept voor feestelijke palingragout met gerookte gefileerde paling.

Ingrediënten
120 gram gerookte palingfilet
75 gram peultjes (haricot verts kan ook)
Zout
4 grote ragoutbakjes (Tip: gebruik meerdere kleine bakjes als borrelhapje)
1 blik kalfsragout
Sap van een halve limoen
Benodigdheden
Oven
Steelpan
Bereiding
1. Warm de oven vast op voor de ragoutbakjes en bak deze volgens de verpakking af.
2. Maak de peultjes schoon en kook deze in water met een snufje zout in zeven minuten gaar.
3. Stop het garingsproces door de peultjes onder koud stromend water af te spoelen. Laat ze daarna goed uitlekken.
4. Wanneer je kleine ragoutbakjes gebruikt kun je de peultjes in stukjes van 1 cm snijden.
5. Verwarm de ragout in een steelpan al roerend op laag vuur.
6. Snijd de paling in mooie ruitjes van 1 cm lang.
7. Voeg nu alle ingrediënten toe aan de ragout, de paling, peultjes en het limoensap.
8. Meng alles goed door elkaar en warm het geheel even op.
9. Vul de ragoutbakjes met het mengsel en garneer de bovenkant af met wat achtergehouden stukjes paling.
Ingrediënten
Maandag