• Boven de € 75,- Gratis verzending
Uw winkelwagen
0
Winkelwagen
Je hebt momenteel geen producten in je winkelmand.
Moeilijkheid
Calorieën
358
Aantal personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Ingrediënten

  • 120 gram gerookte palingfilet
  • 75 gram peultjes (haricot verts kan ook)
  • Zout
  • 4 grote ragoutbakjes (Tip: gebruik meerdere kleine bakjes als borrelhapje)
  • 1 blik kalfsragout
  • Sap van een halve limoen

Materialen

Bereiding

  • 1. Warm de oven vast op voor de ragoutbakjes en bak deze volgens de verpakking af.
  • 2. Maak de peultjes schoon en kook deze in water met een snufje zout in zeven minuten gaar.
  • 3. Stop het garingsproces door de peultjes onder koud stromend water af te spoelen. Laat ze daarna goed uitlekken.
  • 4. Wanneer je kleine ragoutbakjes gebruikt kun je de peultjes in stukjes van 1 cm snijden.
  • 5. Verwarm de ragout in een steelpan al roerend op laag vuur.
  • 6. Snijd de paling in mooie ruitjes van 1 cm lang.
  • 7. Voeg nu alle ingrediënten toe aan de ragout, de paling, peultjes en het limoensap.
  • 8. Meng alles goed door elkaar en warm het geheel even op.
  • 9. Vul de ragoutbakjes met het mengsel en garneer de bovenkant af met wat achtergehouden stukjes paling.