• Boven de € 75,- Gratis verzending
Uw winkelwagen
0
Winkelwagen
Je hebt momenteel geen producten in je winkelmand.
Moeilijkheid
Calorieën
695
Aantal personen
2
Bereidingstijd
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks warm gerookte zalmmoot
  • 250 gram aardappelen
  • Zout en peper uit de molen
  • Olijfolie
  • Tijm of rozemarijn
  • Fijne takjes groen om te garneren zoals venkel of dille

Bereiding

  • Verwarm de over voor op 200 graden.
  • Was de aardappels in de schil met een schuursponsje goed schoon en snijd in kleine partjes.
  • Kook de aardappelen 10 minuten voor zodat ze al bijna helemaal gaar zijn.
  • Laat de aardappelen goed uitlekken en meng in een kom met een royale scheut olijfolie, de peper en het zout.
  • Leg de zalmmoten in het midden van een ovenschaal en verspreid de aardappeltjes er omheen. Zet het geheel 10 minuten in de oven.
  • Garneer het gerecht met mooie frisse takjes groen.
  • Tip voor de luie koks, koop een zakje kant en klare aardappel partjes, even opbakken en samen met zalmfilet in de oven.