• Boven de € 75,- Gratis verzending
Uw winkelwagen
0
Winkelwagen
Je hebt momenteel geen producten in je winkelmand.
Moeilijkheid
Calorieën
144
Aantal personen
8
Bereidingstijd
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 bakje palingsalade 150 gram
  • 1 pakje palingfilet 100 gram
  • Rucola
  • Cocktailsaus
  • Fijne takjes groen om te garneren zoals venkel of dille

Bereiding

  • Leg een paar amuse lepels of petit four schaaltjes klaar en leg er één blaadje rucola op.
  • Gebruik twee theelepels om van de salade een ‘quenelle’ of bolletje te maken op de sla.
  • Snijd ruiten van 2-3 centimeter van de palingfilet en gebruik alleen het middenstuk van de paling, dus niet het stukje kop of staart.
  • Leg de filet-ruit bovenop de salade en leg een druppel cocktailsaus op de filet.
  • Garneer het hapje af met een takje groen.