Tim Spierings van restaurant Charlee Brown’s Place heeft het voor u uitgewerkt, heerlijk en makkelijk!
https://www.charleebrownsplace.nl/
- Moeilijkheid
Ingrediënten
- 25 gram tagliatelle
- 1 theelepel groene pesto
- peper en zout
- 1 hele paling in stukjes schuin afgesneden
Materialen
- Snijplank
- Keukenmes
- Garde
- Bekken
- Pan
- Staafmixer
- Fijne rasp
- keukenpapier
Bereiding
- Kook de tagliatelle en vermeng deze met de groene pesto plaats deze midden op het bord leg de paling er schuin rondom er tegen aan
- Garneer het bord af met blokjes tomaat en eventueel een radijsje
- De garnering bovenop zijn rode ui met olie azijn en honing gemarineerd
Andere lekkere recepten
Aardappel pannenkoek met ambachtelijk gerookte zalm
Moeilijkheid
Pasta met warm gerookte zalm
Moeilijkheid
Ik hou van Paling.nl
Moeilijkheid