Winkel en terras

Het geheim achter onze twee bestsellers

Geplaatst op 12 oktober 2021 door Paul Meulendijks
Wat maakt onze heel gerookte paling en palingfilet zo’n groot succes?
Lees het in dit artikel op ED.nl 
Geschreven door Paul Meulendijks Laatst bijgewerkt op 24 oktober 2023

Deel deze post

Gerelateerde berichten

Rijpelaal groeit door, lees het artikel op ED.nl

Rijpelaal groeit en breidt uit: ‘Elke visliefhebber kan bij ons terecht’ Lees het volledige ...

Geplaatst op 4 augustus 2022
5 tips voor de beste zelf gerookte paling

We gaan je nu een aantal beroepsgeheimen vertellen, er zijn namelijk een paar punten ...

Geplaatst op 3 augustus 2022
Brunchen met paling

Lekker uitgebreid ontbijten of brunchen? Dat maak je extra luxe en lekker met vers ...

Geplaatst op 7 april 2022
Nog geen account?
Registreren

Toegevoegd aan je winkeltas

Direct afrekenen
Bestelling afronden

Geen producten in de winkelwagen.